Wie u ook bent en waar u ook bent, wij willen ervoor zorgen dat Google voor u werkt.

- Brief van de oprichter

Benut het volledige potentieel van digitale mogelijkheden met Google voor kmo's.

Als u een kleine of middelgrote onderneming (kmo) runt, bent u bij ons aan het juiste adres. Het leiden van een bedrijf is vaak niet gemakkelijk. Volledige onafhankelijkheid en beperkte tijd maken het vaak een moeilijke taak om een bedrijf op het internet te presenteren. Het aantal zoekresultaten op de vraag "Hoe kan mijn bedrijf op Google worden gevonden?" is enorm. De mogelijkheden zijn talrijk en vaak weet u niet waar u moet beginnen of wat u moet doen om uw bedrijf vooruit te helpen.

Daarom hebben wij Google voor kmo's ontwikkeld. Op de portaalsite vindt u ideeën over hoe u uw groei kunt bevorderen met een aanwezigheid op het internet. We helpen u de Google-services en -producten te leren kennen en gebruiken die het beste bij uw bedrijf passen.

Ons doel is om u te helpen slagen op het internet. Omdat we mogelijkheden zien voor uw bedrijf om te groeien met elke Google-zoekopdracht en -klik. Met de hulpmiddelen van Google kunt u potentiële klanten gemakkelijker bereiken wanneer zij zoeken naar wat u aanbiedt en kunt u zich concentreren op wat belangrijk is.